. Login Register
Help4Games

Help4Games


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

Post: #1on Sun Jul 27, 2014 6:08 am

aNNoNNiM

OfflineaNNoNNiM

Owner
[League Of Legends] Aatrox - sabia Darkin Aatrox
Aatrox
sabia Darkin

Independent

Viaţă:395 (+85 per nivel)
Daune din atac:55 (+3.2 per nivel)
Viteză de atac:0.651 (+3% per nivel)
Viteză de mişcare:345
Regenerare viaţă:5.75 (+0.5 per nivel)
Armură:18 (+3.8 per nivel)
Rezistenţă la magie:30 (+1.25 per nivel)

Aatrox este un războinic legendar, unul dintre ultimii cinci rămaşi din străvechea rasă cunoscută sub numele de Darkin. Îşi mânuieşte sabia masivă cu graţie şi siguranţă, măcelărind legiuni întregi într-o manieră hipnotizantă pentru cel ce îl urmăreşte. Cu fiecare inamic doborât, sabia vie îi bea sângele, oferindu-i lui Aatrox putere şi alimentându-i astfel campania brutală, dar elegantă.

Prima poveste despre Aatrox e la fel de veche precum istoria consemnată. Aceasta vorbeşte de un război dintre două facţiuni reţinute doar ca Protectoratul şi Magii Lorzi. Cu timpul, Magii Lorzi au înregistrat o serie de victorii zdrobitoare, fiind la un pas de nimicirea definitivă a duşmanilor lor de moarte. În ziua confruntării finale, armata Protectoratului era depăşită numeric, epuizată şi prost echipată. Protectoratul se pregătea pentru inevitabila înfrângere.

Exact când orice urmă de speranţă părea pierdută, Aatrox şi-a făcut apariţia în rândurile armatei Protectoratului. Fără prea multe cuvinte, înainte să se arunce în luptă, le-a cerut soldaţilor să lupte până la ultimul. Prezenţa lui i-a inspirat pe războinicii deznădăjduiţi. La început, nu puteau decât să privească uimiţi cum eroul necunoscut tăia în stânga şi-n dreapta printre rândurile vrăjmaşilor, trupul şi sabia mişcându-i-se la unison, de parcă erau o singură fiinţă. În curând, războinicii au fost pătrunşi de o sete puternică de luptă. L-au urmat pe Aatrox în vâltoarea bătăliei, fiecare luptând cu o forţă egală cu cea a zece oameni, până când au câştigat o luptă fără sorţi de izbândă.

După luptă, Aatrox a dispărut, dar nu şi forţa nou-descoperită a armatei Protectoratului. Triumful acela surprinzător a adus după el multe altele, până când au reuşit, în sfârşit, să se întoarcă acasă victorioşi. Compatrioţii i-au întâmpinat ca pe nişte adevăraţi eroi dar, deşi îşi salvaseră din ghearele distrugerii întreaga civilizaţie, întunericul încă mai bântuia mintea fiecărui războinic. Ceva înlăuntrul lor se schimbase. În timp, amintirile acestora de pe câmpul de luptă au început să se estompeze, dar au fost înlocuite de o realizare sinistră: faptele lor de eroism fuseseră, de fapt, atrocităţi brutale comise cu propriile lor mâini.

Astfel de povestiri apar printre miturile multor culturi. Dacă ar fi să le dăm crezare tuturor, prezenţa lui Aatrox a schimbat cursul unora dintre cele mai importante războaie ale istoriei. Deşi aceste poveşti îl amintesc drept un salvator în vremuri tulburi, adevărata moştenire a lui Aatrox poate fi o lume dominată de conflict şi discordie.

'Unii luptă pentru onoare, alţii luptă pentru glorie. Important este să lupţi.''
-- Aatrox

Rivali => Tryndamere
[League Of Legends] Aatrox - sabia Darkin Tryndamere[League Of Legends] Aatrox - sabia Darkin Aatrox_Passive
Fântâna de sânge

Când utilizează o abilitate care îl costă viaţă, Aatrox stochează daunele auto-provocate în 'Fântâna de sânge'. Când suferă daune mortale, Aatrox extrage sângele din fântână şi îl recuperează sub formă de viaţă de-a lungul unei perioade scurte. În plus, Aatrox câştigă 1% viteză de atac pentru fiecare 2% sânge stocat în fântână.
[League Of Legends] Aatrox - sabia Darkin 0266_01
[League Of Legends] Aatrox - sabia Darkin AatroxQ
Zbor întunecat
Cost: Costă 10% din viaţa curentă 
Rază: 600
Aatrox îşi ia zborul şi se izbeşte de locaţia ţintă, provocând daune şi aruncând în aer inamicii din centrul zonei de impact.
Aatrox îşi ia zborul şi se izbeşte de locaţia ţintă, provocând 70/115/160/205/250 (+60% daune bonus din atac ) daune fizice tuturor inamicilor din apropiere şi aruncând în aer ţintele din centrul zonei de impact timp de 1 secundă.
[League Of Legends] Aatrox - sabia Darkin 0266_02


[League Of Legends] Aatrox - sabia Darkin AatroxW
Sete de sânge / Preţul sângelui
Cost: Fără cost 
Rază: Sine
Când este activat, Aatrox provoacă daune bonus la fiecare al treilea atac consecutiv în detrimentul propriei vieţi. Când este dezactivat, Aatrox îşi reface viaţa la fiecare al treilea atac consecutiv.
Când este dezactivat, Aatrox beneficiază de 'Sete de sânge'; când este comutat, se activează 'Preţul sângelui' şi se opreşte 'Setea de sânge'.
Sete de sânge: la fiecare al treilea atac, Aatrox îşi reface 20/25/30/35/40 (+25% daune bonus din atac ) viaţă, valoarea crescând cu 200% când nivelul de viaţă este mai mic de jumătate.
Preţul sângelui: la fiecare al treilea atac, Aatrox provoacă 60/95/130/165/200 (+100% daune bonus din atac ) daune fizice bonus şi pierde viaţă.
[League Of Legends] Aatrox - sabia Darkin 0266_03

[League Of Legends] Aatrox - sabia Darkin AatroxE
Tăişurile suferinţei
Cost: Costă 5% din viaţa curentă 
Rază: 1000
Aatrox dezlănţuie puterea sabiei sale, provocând daune tuturor inamicilor loviţi şi încetinindu-i.
Aatrox dezlănţuie puterea sabiei lui, provocând 75/110/145/180/215 (+60% puterea abilităţilor) (+60% daune bonus din atac ) daune magice tuturor inamicilor loviţi şi încetinindu-i cu 40% timp de 1.75/2/2.25/2.5/2.75 secunde.
[League Of Legends] Aatrox - sabia Darkin 0266_04


[League Of Legends] Aatrox - sabia Darkin AatroxR
Masacru
Cost: Fără cost 
Rază: 550
Aatrox absoarbe sângele inamicilor săi, provocând daune tuturor campionilor inamici din jurul său şi câştigând viteză de atac şi rază de atac bonus pentru o scurtă perioadă de timp.
Aatrox absoarbe sângele inamicilor lui, provocând 200/300/400 (+100% puterea abilităţilor) daune magice tuturor campionilor inamici din jurul lui, crescându-şi viteza de atac cu 40/50/60% şi câştigând 175 rază de atac timp de 12 secunde.
[League Of Legends] Aatrox - sabia Darkin 0266_05

http://help4games.forumotion.com

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum